Att åka buss...

2010-09-29 @ 15:09:48

Vi är på väg ner mot Skövde och för första gången någonsin kan jag säga att det nästan inte är jobbigt att åka buss. Efter vår vinst senast mot Lindesberg så tyckte väl våra kära vänner på Strömma Buss att vi var värda en riktig guldbuss. Alla har ett bord framför sig och massor med benutrymme! Inte ens Fredric "Fidde_monster" Pettersson klagar på bristen av utrymme. Personligen så sitter jag här längst bak i loungen tillsammans med Martin "100%" Dolk, Kasper "Enstörningen" Ottesen med flera.
Emil "Tröjan" Eriksson kollar på den fantastiskt dåliga serien "Legend of the seeker" som brukar synas vid 3-tiden på Tv6... Bara så ni vet!
Vi gjorde ett litet stopp i Örebro för att plocka upp Mats Engblom dels för att få oss en liten bensträckare (Som om det behövdes) men också hinna köpa något gott att plocka i sig på bensinmacken.
Snart ska vi stanna ännu en gång för att få i oss en ordentlig lunch innan matchen börjar kl. 7 ikväll i Skövde Arena!
Status på Kapten Pilfalk... Efter att fingret hoppa ur led 10 minuter innan match så fullföljde han ändå matchen som en riktig man. När slutsignalen hade ljudit och den klassiska segerringen hade avklarats så tog han sitt pick och pack för att börja röra sig mot SÖS, väl där fick han beskedet att han var tvungen att gipsa. Pilfalk valde trots att läkaren antagligen hade pluggat medicin i 8 år att tjaffsa emot och försökte desperat med "Nej men är det verkligen nödvändigt?" osv. Så han kom till träningen igår med att kraftigt paket kring vänsterhand. När träningen senare var över så hade han själv tagit av sig gipset trots läkarens rekommendationer på 1-3 veckor vila. Och vår kära ledare sitter även med oss här i bussen för att spela kvällens match. Där har vi en riktig man, trots sina fjolliga skador.
Hoppas vi stöter på många fans i Skövde Arena för kl. 19.00 ikväll så smäller det!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Det är en lagkapten det!!! Men tejpa ordentligt så du slipper framtida men :(.

Lycka till i kväll :)

Postat av: Leffe

Grymt Pilen, du är en kämpe och lagkapten av rang. Mot nya segrar med Pilen!!!

Postat av: Anonym

Bättre att lyss" till det finger som brast! än att aldrig spänna en båge.

Lägg nät i "Wiken" till kvällen.

Några "Dolkstötar i ryggen.

Och en stor portion inställning! Jobb!Jobb!Jobb..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback