Hammarby on tour!

2010-09-22 @ 14:33:12

Nu är vi på god väg ner mot Göteborg. För tillfället så åker vi igenom hjärtat av Jönköping vilket får det att pirra till lite extra i Fredric "Chewie" Petterssons mage. Resan startade 10.48 från Eriksdalshallen imorse. Ni som undrar varför vi åkte just 10.48 kan fråga Martin Dolk som kom 18 minuter försent! Ni som läste föregående inlägg vet att det väntar dryga böter för Dolken!

Kasper "Knappen" Ottesen har ansvaret för att ta med sig filmer under våra bortaresor och idag har vi tittar på action-rullen Runnin Scared som får 3 av 5 straffkast i betyg.

 

Här har vi det glada gänget i bussen!

Alla har ju olika medel för att fördriva tiden. Det kan som i Jonatan "Skorpan" Wenells fall vara att man slappnar av och lyssnar på musik. Eller som Emil "Slaktaren" Eriksson som har plöjt igenom ett antal filmer redan. Helt klart är att datorn är en klar favorit i detta gäng. Dock så är inte allas datorer till för film och porrsurf (Adam Johansson) utan de rutinerade älgarna Micke Åström och Mats Engblom använder sina för att jobba lite.

 

Vi ska stanna för att äta i Ulricehamn och siktar på att anlända i Göteborg vid 17.00 för att ladda inför matchen som börjar 19.00 i Lisebergshallen. I handbollens Elitserie är det inte många lag som är vana med att ha fans i alla städer men det är något som vi i Hammarby kan stoltsera med och jag hoppas att alla med ett grönvitt hjärta boendes på västkusten dyker upp i Lisebergshallen ikväll.

// Josef Pujol

Kommentarer

Postat av: Anders, Södermalm

Ni måste byta banner och använda årets trupp. Det är för många halvdanskar med i bilden.

Ni har en jättehans att piska Skolan med f d Bajaren, Herr Arenvang som megafon. Jag hoppas av hela mitt Söderhjärta att ni tar 2 pinnar i denna match.Det är alltid killerinstinkten som fixar målen och poängen.



FORZA BAJENS ALLA LIRARE



P.S. Jag fick just veta att Kämpen är klar.

Hoppas att alla i laget är värda att kallas KÄMPEN.

Postat av: Anonym

Sluta deppa och skriv lite nytt i bloggen.....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback