The list!

2010-09-21 @ 23:35:25

Som ni alla vet så var Micke "Dragon trainer" Åström med och satte den första spaden i jorden 1967 för det som skulle komma att bli Idre Fjäll. Då startade den historien. Hammarbys historia startar också i Idre Fjäll. Varje sommar en ny start, man lämnar det gamla bakom sig och ser framåt. Vi tränar inte bara under vår tid i Idre utan vi pratar även samman oss i gänget inför säsongen som komma skall. Det var där uttrycket "Unga, kaxiga och galna" myntades. Det som är våra ledord under året då vi är unga, samt ska vara kaxiga och galna helt enkelt.

Vi bestämmer också regler som vi alla ska följa. Exempel på det är att man inte får äta med huvudbonad, inte får dricka läsk och man får inte glömma material till träningen. Om man inte följer dessa regler så får man en bot, när detta sker så brukar det betyda att hela laget vänder sig mot han som har syndat och skriker gemensamt "Boooooooot!!"

För tillfället så har Oskar "Burken" Byrén den gula ledartröjan på sig i Giro'd Botia med sina 350 kr. Varav alla kom uppe i Idre efter att ha ätit med sin keps på ungefär 3000 gånger.

Med pengarna som vi samlar ihop så blir det en lagfest för att roa oss innan sommaren skiljer oss åt.

Ett stående inslag under denna lagfest är att vi sammanställer en lista. En lista av det roligaste, dummaste och allmänt knasigaste som hänt under den gångna säsongen. En del grejer på denna lista går inte att nämna i denna blogg utan stannar i laget men om jag inte minns fel så var Staffans knock på Tomas Axnér högt upp på listan förra året. En mycket rolig historia som jag eventuellt kläcker vid ett annat tillfälle, för det är inte den förra listan vi ska prata om nu! Det är den kommande...

För inte var jag ensam av att stå som ett frågetecken efter ungefär 26 minuter av första halvlek i matchen mot GUIF när "säcket" plötsligt blåser av matchen. Jag som redan var irriterad (som alltid) på de som skippar rättvisa tänkte ungefär "Vad f*an är det nu då?" när dom blåste av..



Ja, ni kanske ser direkt vad som är skillnaden på dessa bilder? Minus personerna och ansiktsuttrycken...

Matchen blåstes av eftersom Emil "Söker fru" Eriksson hade glömt att ta på sig matchtröjan utan spelade istället i uppvärmningströjan! Något som med all säkerhet kommer hamna på listan när vi summerar säsongen.

Personligen så misstänker jag att Emil var så taggad inför sin elitseriedebut att han inte hade en tanke på att byta tröja innan match. Eller så hittade han en potentiell fru under uppvärmningen som sedan vandrade i hans tankar. Kommentarer Emil!?

En kort reflektion från matchen också... Jag tycker att det är synd att vi fick en sådan dålig start av matchen vilket gav GUIF andrum, för om vi hade haft det jämnt och klockan hade börjat ticka upp mot 45-50 minuter så hade det nog stressat GUIF rätt så rejält och då hade det lika gärna kunnat vara vi som skulle få fira för två poäng... Men det är som mycket annat historia nu, utan vi i laget siktar på att revanschera oss redan imorgon när vi åker ner till Göteborg för att ta oss an Redbergslid IK. Hoppas att det dyker upp mycket fans från västkusten för att stötta oss!

// Josef Pujol

Kommentarer

Postat av: Anonym

Lycka till i kväll och gör lite mål också ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback